Östersunds Fotbollsklubb

ÖFKs matchtröja och nya halsdukar nu i webbshoppen. Nu finns ÖFK:s hemma- och bortatröja (guldfärgat) att köpa i ÖFK:s webbshop

fotbollströjor är djärvt följa kritik för real madrid

Football News Gareth Bale är djärvt följa kritik för Real Madrid 's trupp. Föregående Zinedine Zidane hade redan kritiserat spelet Los Blancos.Gareth Bale även ärligt säga att han var ledsen hans lag inte göra fler mål för att döda matchen, när det fotbollströjor kunde bara dra 3-3 mot Legia Warszawa i Champions League själv har deltagit tersebut.Bale ta Real Madrid vann först i mindre än en minut, innan de ledde 2-0 genom donationer Karim Benzema. Men messi tröja värdarna kunde även överraskning 3-2 bly , innan Mateo Kovacic gjort kvitteringsmål i slutminuterna av matchen.

Bale medgav att det inte fanns något konstigt, eftersom kväll 's match hemma mot Legia höll inte med deltagande av en publik. Han medger är inte nöjd med de resultat som de dapatkan.Saya så kännas konstigt att spela i arenan stängdes , men det chelsea tröja bör inte finnas någon ursäkt. Vi var inte nöjda med detta resultat. Vi måste vara bättre när det flytande och med möjligheter. relaterade mål, det var en trevlig mål, men det kan inte göra oss att vinna, och att 'är vad räkningar, beklagade Gareth Bale på klubben 's officiella hemsida.